Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Gal Gyongy, propunerea UDMR pentru funcția de inspector general adjunct din cadrul ISJ Satu Mare

Kereskenyi Gabor, Gal Gyongyi, ,Pataki CsabaPropunerea UDMR pentru funcția de inspector general adjunct din cadrul Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare este Gal Gyongy, profesor de limba și literatura maghiară. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută de conducerea UDMR.

Profesoara Gal Gyongy este din 2003 inspector școlar pentru limba maternă , iar propunerea UDMR pentru funcția respectivă vine în urma retragerii actualului inspector școlar adjunct, Szasz Piroska. Funcția de inspector școlar pentru limba maternă va fi ocupat de Pap Erika, profesor de limba maghiară în comuna Halmeu.

După consultările cu dascălii maghiari am ajuns să o propunem pe doamna Gal Gyongyi care din 2003 este inspector școlar pentru limba maternă. Propunerea noastră vine după ce doamna Szasz Piroska a renunțat din motive personale la această funcție. De altfel, Szasz Piroska este propunerea noastră pentru funcția de director la Școala nr. 10, iar locul doamnei Gal va fi ocupat de Pap Erika, profesor de limba maghiară în Halmeu”, a declarat Kereskenyi.

Gal Gyongy a mulțumit conducerii uniunii și dascălilor maghiari pentru susținerea lor.

2 comentarii

  1. Phitya Răspunde

    Astea-s nebuni? DNA nu se autosesizează? Păi asta e infracțiune pe față! Astia chiar îs nebuni? Dar nu este un examen?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.