Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Hoți prinși de polițiști

urmarit-prinsPoliţiştii din Supur au fost sesizaţi joi, în jurul prânzului, de către un localnic din Giorocuta, judeţul Satu Mare, despre faptul că, în perioada ianuarie-februarie 2015, două persoane de sex masculin, ar fi sustras bunuri, dintr-un imobil, pe care reclamantul îl deţine, în localitate.

Din cercezările efectuate s-a stabilit că Cristian B. şi Adrian C. ar fi pătruns în locuinţa reclamantului, prin forţarea uşii de acces, de unde ar fi sustras scule şi unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7000 lei.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale sătmăreni, au identificat o persoană de sex masculin bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt.

În urma activităţilor specifice efectuate s-a stabilit că la data de 13 august , orele 02.00, aflându-se în zona unui local, din municipiul Satu Mare, Costel M. ar fi sustras un telefon mobil, marca Samsung S5, de la un sătmărean, care din motive medicale era căzut pe trotuar, cauzând un prejudiciu de 1200 lei.

Şi poliţiştii din Pişcolt au identificat ieri, o persoană bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 08 august 2015, Ioan R., de 59 de ani, ar fi sustras un număr de 15 saci de ciment, marca Holcim, de la un lăcaş de cult, situat pe raza localităţii Scărişoara Nouă, judeţul Satu Mare. Prejudiciul cauzat fiind de 350 lei, acesta a fost recuperat şi restituit părţii păgubite.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.