Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

La Dâmburi: Concertul Șuie Paparude a umplut Parcul UFO (FOTO)

suie paparude, la damburi (6)Festivalul La Dâmburi a început vineri, 28 august, cu diverse manifestări culturale și distractive, menite să ocupe timpul liber prin acțiuni inedite atât pentru tineri cât și pentru copii. Parcul UFO din Micro 17 a fost invadat de mii de tineri pentru concertele Șuie Paparude, Chimie Oficial & Dj Muh’fucka, LS Band și The HATS, pregătite de organizatorii de la SamStudia.

La Dâmburi e acel loc în care tinerii, prin forțe proprii, au reușit să construiască un nume în Satu Mare, să dea culoare unei locații gri, prin artă, sunet și energie pozitivă. La Dâmburi e un spațiu de relaxare, cunoaștere și înțelegere a conceptului că SE POATE, că tinerii sătmăreni au reușit să organizeze un eveniment care a ajuns în acest an la a doua ediție și prezintă publicului sătmărean artişti cunoscuţi la nivel național și ateliere inedite.

Festivalul oferă din plin activități, workshop-uri și sport. Ineditele Bubble Fun a oferit tinerilor ocazia de a încerca o trăsnită și distractivă experiență cu un balon gonflabil gigant, iar Jocurile Copilăriei (șotron, mâța, rațele și vânătorii, elastic, tenis de picior, baba oarba, bătaie cu apă, jocuri cu baloane de săpun, workshop de zmee) au făcut deliciul celor prezenți. Cei care participă la acest festival au ocazia de a-și crea gratuit propria traistă urbană la atelierul “Crafting Traditions #4” dar să și ajute la pictarea celei mai mari ii din lume alături de Ie Urbană!

În cea de-a doua zi a festivalului sătmărenii au ocazia să-i vadă pe:

22:00 Omul cu sobolani
20:30 BABY ELVIS
19:15 Space Needle
18:00 Flare
16:45 Poşta Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.