Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

A lovit și a fugit! Un șofer beat a rupt cu mașina un stâlp de lemn

images (1)Poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi în data de 09 august 2015, ora 06.50, de către o localnică din satul Berea, judeţul Satu Mare, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale a auzit o bufnitură, iar când a ieşit în stradă a observat stâlpul din lemn, care susţinea cablurile de telefonie rupt şi o maşină de culoare închisă care pleca de la faţa locului.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă, la locul producerii evenimentului, şi au desfăşurat activităţi pentru identificarea conducătorului auto. În urma cercetărilor efectuate a  fost identificat conducătorul auto, Gabor M., de 27 de ani, care a condus autoturismul marca Audi şi a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de lemn, care în urma impactului s-a rupt.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.