Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Mai mulți copii au aprins o casă în Lazuri

incendiu lazuriLuni, 10.08.2015, în jurul orei 12:22, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Lazuri.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la anexa casei şi la acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                                                                                

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de flacăra unei brichete în contextul jocului copiilor cu focul, într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile, respectiv paie şi materiale din plastic şi lemn.

incendiu lazuri2

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars materialul lemnos din componenţa anexei, uneltele de uz casnic din încăperea afectată de focar şi acoperişul pe o suprafaţă aproximativă de 2 m2.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.