Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

UPDATE: Luceafărul Oradea – Olimpia Satu Mare 0 – 0

Ionut TataruUPDATE – Luceafărul Oradea și Olimpia Satu Mare au terminat la egalitate, 0-0, partida amicală disputată pe stadionul “Luceafărul” din Sânmartin. Cu toate acestea, antrenorul Tiberiu Csik a declarat că“a fost o partidă bună, cu câteva faze spectaculoase. A fost un meci de pregătire normal”.

Pe drumul de întoarcere de la Oradea, Csik a oferit o scurtă declarație despre evoluția celei mai noi achiziții a sătmărenilor, fundașul Ionuț Tătăru. “Un meci de pregătire bun în care am avut ocazia să urmărim evoluțiile jucătorilor, precum și să testăm fotbaliști aflați în probe. Am rămas mulțumit de evoluția lui Ionuț Tătaru. A avut o atitudine bună, convingătoare. Cu siguranță va aduce un plus, în centrul apărării, acolo unde avem indisponibilități. Sunt convins că am făcut o achiziție bună”, a declarat Tiberiu Csik. Acesta a dezvăluit că Olimpia mai are un mijlocaș în probe, dar că va face public numele acestuia doar după ce se va semna contractul.

Tiberiu Csik a hotărât să înceapă partida de la Oradea în următoarea formulă: Șuta – Muntean, Tătăru, Heil, Iuhas – Takacs, Villand, Selagea, Bura – Bîgiu,Faur.

În partea secundă au mai evoluat pentru Olimpia: Băican, Boștină, Rus, Cădar și Ciul (toți intrați în minutul 46), precum și Roatiș, Lukacs și Unlu (intrați în minutul 60).

După seria de jocuri amicale din mini-cantonamentul de pregătire de la Satu Mare, antrenorul Tiberiu Csik a hotărât deplasarea lotului de jucători la Sânmartin, lângă Oradea, pentru a juca un meci în compania nou promovatei în Liga III, Luceafărul. Partida se va disputa de la ora 18:00, iar Olimpia merge cu lotul mult mai slăbit faţă de startul perioadei de pregătiri. Asta din cauză că Florin Mureşan este încă accidentat şi se pare că va mai sta pe bară încă două săptămâni, Adrian Sălăgeanu a hotărât să se retragă din activitatea fotbalistică, iar Marius Bălău pare şi el aproape de a agăţa ghetele în cui definitiv.

Pentru a umple golurile lăsate în apărare, Tiberiu Csik va testa un fundaş central care are peste 40 de partide jucate în liga secundă. Ionuţ Tătaru a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Minerul Lupeni, Rapid Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşița. Fotbalistul gorjean poate juca atât fundaş central, cât şi fundaş stînga; departamente la care Olimpia are probleme în acest moment.

Antrenorul “galben-albaştriilor” încă aşteaptă ca Mihai Bode, jucătorul de la Luceafărul Bălan care a eliminat Olimpia II din barajul pentru promovarea în Liga a III-a, să dea un răspuns la oferta conducerii şi să prezinte la echipă. Surse din cadrul clubului anunţă că acesta ar putea să fie testat în partida de astăzi, împotriva Luceafărului Oradea. Mihai Bode poate evolua ca mijlocaş stânga şi ca al doilea vârf, dar încă rămâne sub semnul întrebării dacă jucătorul poate confirma şi la nivelul ligii a II-a.

Totodată, în partida de astăzi atacantul sârb Velimir Stankovic va mai primi o şansă de a impresiona staff-ul sătmărean. El a marcat un gol în partida sa de debut, jucată de Olimpia vineri, în compania echipei Unirea Valea lui Mihai, dar nu a impresionat prin tehnică sau disponibilitatea la efort.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.