Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Patru accidente cu patru răniți într-o singură zi

trecere de pietoniÎn  data de 03 august 2015, C. Gheorghe, de 29 ani, din Negrești-Oaș, conducând autoturismul marca BMW X5 pe str.Victoriei din Oraș Negrești-Oaș, județul Satu Mare, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat ușor o femeie în vârstă de 70 ani, din Negrești-Oaș, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Șoferului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Ieri, 03 august 2015, ora 12,39, C. Ioan , de 41 ani, din Satu Mare, taximetrist pe Aleea Humulești, în dreptul imobilului cu nr.7, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Opel Vectra, a accidentat ușor pe minorul un minor în vârstă de 7 ani, din Satu Mare, care fiind lăsat nesupravegheat a traversat strada în fugă prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

Luni, în jurul orelor 14,00 pe DJ 193, în localitatea Culciu Mic, C. Daniel, de 44 ani, din localitatea Gârdan, județul Maramureș, conducând autotractorul marca Man cu numărul de înmatriculare MM-06-JAN, a accidentat ușor o femeie în varstă de 34 ani,  din localitate, care în calitate de pieton, s-a angajat in traversarea neregulamentara a străzii prin loc nepermis si fără să se asigure.

Tot ieri, 03 august a.c., în afara municipiului Satu Mare, A. Toca, de 47 ani, din localitatea Barcs, Ungaria, conducând autoturismul marca Renault Megan cu a accidentat grav un bărbat de 35 ani, din Botiz, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

 În ambele cazuri, conducătorii auto fost testași cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, tuturor participanților  la trafic, implicați în eveniment, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.