Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Persoane agresate la Dindeşti, Terebeşti şi Odoreu

bataieLa data de 07 august 2015, ora 15.00, poliţiştii Secţiei Beltiug, au fost sesizaţi prin apelul unic naţional de urgenţă 112, de către personalul dispensarului medical, din localitatea Terebeşti, despre faptul că ar fi fost ameninţată.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr, în vârstă de 25 de ani,  ar fi provocat scandal în incinta dispensarului şi ar fi ameninţat-o pe Cornelia C. cu moartea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare, tânărul fiind şi sancţionat contravenţional, conform Legii 61/1991r, pentru provocare de scandal.

Sâmbătă noaptea, în jurul 02.00, poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Dindeşti, judeţul Satu Mare, o persoană ar fi fost agresată.

Din cercetările efectuate s-a constatat că pe fondul unor neînţelegeri, Ioan E., care se afla cu oile, pe păşunea localităţii, ar fi fost agresat fizic de către Vasile C. şi Gheorghe C.

Oamenii legii au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ieri, la ora 21.30 poliţiştii Secţiei Satu Mare au intervenit la un caz de lovire, produs pe raza localităţii Odoreu.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Csaba D. pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri, i-ar fi aplicat soţiei sale lovituri repetate cu pumnii şi palmele, la nivelul capului.

Victima a refuzat transportul la unitatea medicală, fiindu-i acordate îngrjirile medicale necesare la faţa locului.

În această situaţie se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.