Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Plopstock – ONE MORE TIME!

Timeline 1-2Plopstock este un festival organizat voluntar de tineri, pentru tineri şi nu numai, şi ajunge anul acesta la cea de-a VI-a ediţie, toate ediţiile precedente dovedindu-se un adevărat success şi lăsându-şi puternic amprenta asupra activităţii municipiului Satu Mare. Festivalul se va desfăşura anul acesta in perioada 11-12 Septembrie şi, ca în fiecare an, promite să ofere zile explozive de distracţie şi muzică bună publicului. Până în prezent, Line-up-ul evenimentului este unul promiţător, cuprinzând trupe precum Satellites, The Kryptonite Sparks, Ska-nk sau Dirty Shirt. Chiar dacă Plopstock îşi propune să abordeze o temă care să reamintească de primele ediţii, în care atmosfera era una mai intimă şi foarte prietenoasă, acest aspect este folosit acum la continua dezvoltare a festivalului sătmărean.

Referitor la afterparty-urile festivalului nostru, putem afirma cu bucurie că avem pregatite şi mai multe surprize comparativ cu anii precedenţi. Atmosfera incendiară va fi întreţinută anul acesta de DJ-I precum Shiver, Sauce & K-lu, Shorty şi mulţi alţii. Pentru cei care vor să-şi asigure din timp locul la aceste afterparty-uri, avem veşti foarte bune: s-au pus deja la bătaie numeroase bilete care pot fi achiziţionate de la localul The Line şi care aşteaptă cu nerăbdare să fie cumpărate de doritorii unor experienţe senzaţionale. Preţul unui abonament afterparty de 2 zile este de 30 RON”, declară Mihai Antonescu, preşedintele Asociaţiei Plopstock.

Ca orice festival ajuns la un asemenea nivel, Plopstock este acum în căutare de tineri doritori să facă parte din una dintre cele mai frumoase echipe, The Plopstock Team, cu ajutorul căreia să contureze un eveniment reuşit şi plin de voie bună. Pentru persoanele interesate, este pus la dispoziţie acest formular http://plopstock.ro/pages/voluntari.html, care poate fi completat de oricine doreşte să ofere o mână de ajutor şi să ia parte la nişte experienţe de neuitat. Doar prin munca în echipă acest festival poate fi ridicat pe culmile succesului, iar această bucurie trebuie împărtăşită cu cât mai multă lume.

Pe lângă Primăria Municipiului Satu Mare ca şi partener în organizare, anul acesta s-au alăturat şi cei de la Rotaract Club care pregătesc numeroase activităţi pentru public pe toată durata festivalului.

Aşadar, oameni frumoşi, sunteţi aşteptaţi, cu mic, cu mare şi anul acesta la Plopstock, emblema municipiului Satu Mare când vine vorba de festivaluri, pentru 2 zile pline de distracţie înainte de începerea şcolii!

Intrarea în cadrul festivalului este, ca în fiecare an, liberă!

Pentru mai multe detalii intrați pe www.plopstock.ro sau pe pagina de Facebook www.fb.com/festivalplopstock ! FB Event ->http://on.fb.me/1KQvVws

Plopstock 2014 Aftermovie ->http://bit.ly/1bk6tQh

Sursa: Asociaţia Plopstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.