Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Poliţist rănit de un contrabandist din Satu Mare. Târât cu maşina câţiva metri!

politist-rutieraUn contrabandist de alcool din judeţul Satu Mare a rănit un poliţist din judeţul Neamţ, demarând cu maşina după ce a fost oprit pentru control .Agentul-principal Ionuţ Găbăroi, din cadrul Poliţiei Bicaz, a fost ultragiat, în seara de 21 august, de un individ care a fost prins transportând alcool fără acte.

Faptele s-au petrecut pe la ora 18, când poliţistul, împreună cu un coleg, a tras pe dreapta o maşină la volanul căreia era Vasile Avasi, un individ în vârstă de 36 de ani, din comuna Bătarci, judeţul Satu Mare. „Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat că şoferul transporta 400 de litri de lichid incolor cu puternic miros de alcool. Conducătorul auto nu a prezentat documente de provenienţă sau însoţire“, a declarat subcomisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În momentul în care subofiţerul l-a tras pe dreapta pe Avasi, individul a devenit recalcitrant, mai ales că se ştia cu „musca pe căciulă“. Şoferul a încercat să plece, poliţistul a băgat mâna dreaptă pe geamul deschis ca să-i scoată cheia din contact, moment în care contrabandistul a demarat târându-l pe subofiţer câţiva metri, cu mâna prinsă în geam. În cele din urmă, şoferul sătmărean a oprit, a fost imobilizat şi dus la sediu. În paralel, poliţistul agresat a ajuns la spital unde medicii, după ce i-au oblojit rănile, i-au stabilit 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Vasile Avasi a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile peste limita prevăzută de lege şi ultraj.

De asemenea, a doua zi, au fost extinse cercetările şi împotriva proprietarului autoturismului, adică tatăl şoferului, un cetăţean de 67 de ani, fost viceprimar din localitatea sătmăreană Bătarci, actual consilier local. Împotriva amândurora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Seniorul a mai fost implicat în câteva scandaluri, iar cel mai recent, în iulie, a luat o amendă de 1.000 de lei pentru că a blocat un drum (punând gard), deoarece era deranjat că sătenii treceau prin faţa brutăriei fiului său.

Sursa: realitateamedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.