Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

Pompierul sătmărean Demian Marian, cel mai bun la Concursurile Servicilor Profesioniste

20150806_121434În perioada 06 – 07 august 2015, în municipiul Cluj Napoca şi Turda s-a desfăşurat Etapa a-III-a (Zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă Cluj-2015, concursuri la care au participat echipe din cinci judeţe, astfel:

–              I.S.U. “SOMEŞ” al judeţului Satu Mare;

–              I.S.U. “BISTRIŢA” al judeţului Bistriţa Năsăud;

–              I.S.U.”POROLISSUM ”  al judeţului Sălaj;

–              I.S.U.”AVRAM IANCU” al judeţului Cluj;

–              I.S.U.” GHEORGHE POP DE BĂSEŞTI” al judeţului Maramureş.

Lotul ISU Someș Satu Mare a fost compus din următoarele cadre:

– Cpt. Pintea Sebastian – conducător de lot; Plt. maj. Cardoş Gheorghe; Plt.maj.Huja Viorel; Plt. Mondoca Vasile; Plt.maj. Demian Marian; Plt. Copcea Stelian; Plt. Matyas Adrian; Plt.maj. Meszaros Paul; Sg. maj. Hajdu Cristopher; Sg.maj. Magda Ionuţ; Sg. maj. Toma Daniel .

Pompierii militari s-au întrecut la următoarele probe de concurs: scara de fereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4×100 de metri, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

La finalul competiţiei în Clasamentul Individual Plt. maj. Demian Marian a obţinut Locul I la toate cele trei probe individuale ale concursului ( Scara de Fereastră , Pista cu obstacole pe 100 de metri şi la Proba cumulată-duel), calificându-se la faza Finală a Concursurilor care se va desfăşura la Timişoara în luna septembrie.

În clasamentul pe echipe, pompierii sătmăreni  au obţinut Locul al II-lea în la Proba „Scara de Fereastră”, Locul al II-lea la Proba „Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, Locul al III-lea la Proba „Pista cu obstacole” pe 100 de metri, şi Locul al-III-lea la proba „Ştafeta 4 x100 de metri”, aceste rezultate clasându-i pe Locul II în Clasamentul General.

Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Someş” al Judeţului Satu Mare le sunt recunoscători tuturor participanţilor, adresându-le pe această cale felicitări atât pentru prestaţia avută, cât şi pentru spiritul de fairplay de care au dat dovadă. Nu în ultimul rând, dorim succes d-lui Plt.maj. Demian Marian care ne va reprezenta la faza Finală a Concursurilor de la Timişoara.20150806_104747

 

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Un comentariu

  1. stramb Răspunde

    Felicitari concurentului!Dar…5) Etapa a IV-a – finală, se organizează de către inspectoratul general pe baza aprobării ministrului administraţiei şi internelor, cu participarea primelor 9 loturi clasate, în ordinea crescătoare a sumei rezultatelor care se iau în calcul pentru clasamentul la cele patru probe. La etapa finală participă, din oficiu, lotul inspectoratului organizator şi cel al inspectoratului care a ocupat locul I la finala ediţiei precedente.
    Finala nu este una individuala ci de echipa!Cineva nu cunoaste regulamentul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.