Prăjitura “Pepene roşu” – Cel mai răcoritor şi delicios desert al verii

4 august 2015 | 0 comentarii

pepene_rosu_tort_17297200Ingrediente:

230 gr migdale feliate

1 pepene roşu feliat, fără seminţe

cca 340 gr iaurt cu aromă de vanilie

cca 100 gr afine

cca 100 gr căpşuni feliate

Mod de preparare:

1. Prăjeşte uşor migdalele, apoi lasă-le să se răcească.

2. Taie pepenele roşu în 8 bucăţi (ca şi cum ai felia un tort).

3. Trece fiecare bucată de pepene prin iaurt, apoi prin migdale şi pune-o pe un platou.

4. Odată ce ai asamblat “prăjitură”, toarnă peste ea restul de iaurt.

5. Decorează cu afine şi căpşuni şi serveşte sau bagă în frigider până în momentul servirii.

Sursa: bzi.ro

Etichete: , , , , ,

Categorie: Gastro

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest