Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Puya a încins atmosfera la Smart Days Satu Mare (FOTO)

Concert Puya, Smart Days (114)Puya și prietenii lui, Vescan, DJ Wicked, Anastasia și Ester au încins atmosfera în cea de-a treia zi a evenimentului Smart Days, organizat în acest weekend în Grădina Romei. Sute de sătmăreni, în special tineri și adolescenți au dansat pe ritmurile muzicii artiștilor invitați.

Cântărețul a stârnit entuziasmul publicului încă de la începutul concertului. Fanii interpretului au cântat fiecare piesă din repertoriul lui și mai mult au și urcat pe scenă alături de el.

În cadrul recitalului, Puya a interpretat piese mai noi, dar şi melodii mai vechi, ale trupei La Familia. Nu a uitat să îl pomenească și pe Sișu, strigând împreună cu publicul numele lui.

La finalul concertului, fanii îndrăgitului interpret de hip-hop s-au înghesuit pentru a-i cere un autograf dar și să se fotografieze cu el.

Evenimentul Smart Days a fost organizat de Primăria Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și G.M Zamfirescu. Timp de trei zile în Grădina Romei au avut loc concerte jazz, rock și hip-hop și prezentări de artă, artizanat, teatru, workshop-uri, tulnicărese, gastronomie, demonstraţie canină, atelier de meşteşuguri antice, standuri de cărţi și activităţi pentru copii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.