Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Sâmbătă începe campionatul. Olimpia are ca obiectiv calificarea în playoff

Conferinta Olimpia (4)Conducerea clubului FC Olimpia Satu Mare și-a anunțat obiectivul pentru sezonul 2015/2016 în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc azi, la stadion.

Cu siguranță ne așteaptă un sezon foarte greu. Este, poate, cea mai puternică ediție a Ligii 2 de când am promovat. Dar mai mult ca niciodată, avem un grup unit, o adevărată familie. Sălăgeanu și Mărkuș nu sunt o pierdere pentru club. Plecarea lui Onicaș a fost resimțită, dar cred că jucătorii care au venit pot suplini zona centrală. Incertitudinea din vară l-a făcut pe Onicaș să nu mai aibă încredere în proiectul nostru. Obiectivul nostru este să prindem playoff-ul, să ne clasăm pe locurile 1-6“, a declarat directorul executiv al clubului, Ioan Câmpean.

La conferința de presă au fost prezente și două din achizițiile clubului din această vară, Ionuț Tătăru și Ovidiu Băican. În mod ciudat, președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț, nu a fost prezent la această conferință, acesta plecând în concediu în urmă cu câteva zile.

Antrenorul “galben-albaștrilor”, Tiberiu Csik, s-a declarat foarte optimist înainte de primul meci al campionatului, care va avea loc sâmbătă la Reșita.

Atacăm sezonul cu foarte mult optimism, mergem la Reșita cu scopul clar de a lua puncte. Îmi doresc să avem un start bun de sezon. Jucătorii care au venit în pauza dintre campionate s-au integrat foarte bine și vor fi titulari. Am foarte mare încredere în acest grup. Nu avem individualități, forța noastră vine din grupul unit care s-a format. Sunt mulțumit de lotul pe care îl la dispoziție și sunt convins că putem realiza obiectivul trasat de conducere. Până la finalul perioadei de transferuri, pe 7 septembrie, mi-aș mai dori un mijlocaș stânga și un atacant“, a afirmat Csik.

Conducerea Olimpiei a dezvăluit că s-a încercat aducerea lui Istvan Szabo, atacantul echipei Metalul Reșita, și a lui Laurențiu Buș, dar aceștia au ales alte echipe.

Marius Bălău s-a alăturat staff-ului tehnic

Jucătorilor li s-a cerut să voteze pe cine doresc ca și căpitan, dar aceștia au hotărât că Tiberiu Csik este cel mai în măsură să desemneze liderul din teren al echipei. Antrenorul a hotărât ca acesta să fie Cosmin Iuhas. El a mai purtat banderola de căpitan și sezoanele trecute la Olimpia.

Conducerea a anunțat că începând de luni se vor pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon. Prețul unui abonament va fi de 60 de lei, iar acesta este valabil pentru toate partidele din campionat și din play-off. Sezonul trecut, clubul Olimpia a vândut 100 de abonamente.

Tot în cadrul conferinței de presă a fost anunțat faptul că jucătorul Olimpiei, Marius Bălău, a decis să se retragă din cariera de fotbalist profesionist și să se alăture staff-ului tehnic. El va fi organizator de competiții și activități sportive. Va continua să joace fotbal, la nivel de amatori, în Liga a IV-a “Elite”, la Recolta Dorolţ.

Conferinta Olimpia (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.