Sex în fața Spitalului Vechi din Satu Mare (VIDEO)

28 august 2015 | 16 comentarii

sex in parc satu mareMoment fierbinte în parcul din fața Spitalului Vechi Satu Mare. Spectacolul XXX a fost oferit de doi boschetari care au făcut sex ziua, în amiaza mare. Cei doi au fost surprinși de un tânăr care a filmat momentul și a trimis înregistrarea redacției PortalSM.

Cuplul a ales să se iubească în parcul din fața spitalului, arătându-se nederanjați de trecătorii care șocați, i-au văzut pe cei doi cum întrețineau acte sexuale. Având în vedere că parcul este un loc de recreere, un spațiu frecventat de copii, acest gest a trecut neobservat de cei abilitați care ar trebui să ne protejeze. Mai mult, parcul este situat în fața Spitalului Vechi, zonă frecventată de sute de sătmăreni.  ”Iubăreții” au putut fi văzuți și de pacienții internați și de personalul medical al spitalului.

De astfel de momente obscene sătmărenii au parte și pe strada Corvinilor colț cu bulevardul Traian, când prostituatele din zonă își oferă serviciile nestingherite, prin semne deocheate șoferilor care trec prin zonă, fără a mai observa că pe bancheta din spate a mașinii se află un copil.

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (16)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. aldo spune:

  “iubiti parcul si natura” !!! sloganul zilei.

 2. Norick spune:

  Asta da filmare ! Calitate superioara. :-)

 3. Bodo spune:

  nu stiu cine p**a mea va da asemenea idei, ca un sarut sa-l transformi in act sexual… "intretineau acte sexuale" cica… si pe langa toate astea, nimeni nu va da dreptul sa judecati si sa va adresati unor oameni care isi duc viata pe unde pot si cum pot, drept "boschetari". Echipa de cacat formata la fel, din oameni de cacat.

 4. satmarean spune:

  Politia locala era in pauza de masa sau de somn? Cu dinastia nu se ocupa ca oricum ii amendeaza degeaba. Stiti ce mi-a raspuns o patrula de politisti locali cand i-am rugat sa alunge cersetorii agresivi din fata unui magazin non stop din centrul vechi? Ca nu are rost fiindca oricum vin inapoi in 5 minute. Asa ca sanatate si la mai mare :-)))

 5. liber cugetator spune:

  Ma intreb daca boschetarii iau locul cainilor sau ar trebui sa caute sa faca ceva mai bun ! Parcurile sunt locuri de recreere sau de desfrau ? Bodo;limbajul tau se aseamana cu al boschetarilor.

 6. aurolacul spune:

  criminalul actritei ce face?este bine,sanatos?

 7. aurolacul spune:

  satu mare un oras mic mic si curat de praf ,gropi,super%

 8. Neli spune:

  Ucigașul actriței este bine?, sănătos, are poftă de mâncare , în rest numai bine și frumos.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest