Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accident grav lângă Supur. Un sămărean a murit

accidentAccident grav lângă Supur. Un sătmărean ce se afla pe locul din dreapta al unei autoutilitare a decedat. Evenimentul rutier deosebit de grav a avut loc vineri noaptea, în jurul orelor 22, pe drumul județean dintre localitățile Supuru de Sus și Bobota. Un om și-a pierdut viața iar un altul a fost grav rănit în accest accident. Gheorghe S. de 45 de ani din Satu Mare conducea o autoutilitară pe drumul care leagă cele două localități sălăjene și fără să păstreze distanța regulamentară  față de un tractor, a intrat în coliziune cu un utilaj agricol care era remorcat de tractorul condus de Marius O. din Derșida.

În urma impactului deosebit de violent, ocupantul locului din dreapta din autoutilitara implicată în accident, Călin I. din Satu Mare, a decedat, iar șoferul a fost grav rănit. Cercetările Poliției se desfășoară sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind începută urmărirea penală pentru această faptă.

Trupul neînsuflețit al sătmăreanului a fost transportat la morga din Zalău în vederea efectuării necropsiei, iar  șoferul rănit a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Zalău pentru îngrijiri medicale și investigații. Informațiile au fost furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

sursa: Magazin Salajean

Un comentariu

  1. shumaheru Răspunde

    Tractoare si carute pe drumuri europene !!!! cum ?? suntem
    in uniunea europeana ?? pe acolo circula tractoare si carute
    pe drumuri europene ?? oare cum au rezolvat ei problema ..
    ar trebui sa fin ,,expulzati cu tara cu tot ” di UE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.