Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Accidente rutiere provocate de căruțe. Două victime au fost transportate la UPU Satu Mare

A-intrat-cu-masina-intr-o-carutaLa două accidente rutiere au intervenit echipajele Serviciului de Ambulanță Satu Mare, victimele fiind transportate la UPU Satu Mare pentru intervenții suplimentare.

În cursul zilei de marți, 29 septembrie, la ora 19:50, Ambulanța a fost solicitată la un accident rutier în care a fost implicată o căruță.

Victima, un bărbat de 53 ani, a fost gasită conștientă, confuză cu halenă etanolică și funcțiile vitale în limite normale. Bărbatul a fost transportat la camera de garda Carei apoi transferat cu suspiciunea unui traumatism cranian la U.P.U. Satu Mare pentru investigații suplimentare.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul  că,  V. Erno, de 52 ani, din localitatea Văşad, judeţul Bihor  care conducea un atelaj cu tracţiune animală, nu a acordat prioritate de trecere, la ieşirea de pe un drum secundar, intrând în coliziune cu autotractorul marca Scania, cu  semiremorcă, condus de G. Emil, de 37 ani, din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a numitului V.Erno. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

La ora 20:39, un echipaj de prim ajutor  este dislocat tot pentru un accident cu căruța în localitatea Turț. În accident a fost implicată o femeie de 57 ani, care a fost găsită în stare comatoasă și transportată la U.P.U. Satu Mare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri negreșteni, s-a stabilit faptul că B.Vasile, de 41 ani, din localitatea Turţ,  în timp ce conducea autoturismul marca Citroen, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, a acroşat un vehicul cu tracţiune animală, care se deplasa din sens opus, condus de H. Ioan, de 63 ani, din localitatea Turţ. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a numitei H.Maria, de 57 ani, din localitatea Turț, pasageră  în atelaj. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge ân vederea stabilirii alcoolemiei. 

Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare atrage atenția șoferilor că în timpul lucrărilor agricole de toamnă, să conducă prudent și cu mare atenție pentru că la lăsarea întunericului pe drumurile publice se pot întâlni căruțe nesemnalizate.

În data de  29.09.2015,  echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la 115 solicitări, din care  89 cazuri pentru urgențe.

Sursa: Ambulanța Satu Mare

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Si noi soferii le atragem atentia organelor in drept, ca, conform legii, ESTE INTERZISA circulatia pe drumurile publice a oricarui tip de vehicul NESEMNALIZAT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.