Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Beat și fără permis a intrat într-un BMW

accident rutierPolițiștii rutieri au fost solicitați în data de 21.09.2015, la un eveniment rutier care a avut loc pe strada Rosetti din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, P. Karoly  de 47 ani, din Hrip, a condus autoturismul marca Ford pe str. C.A. Rosetti din Satu Mare iar la trecerea la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW rezultând pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, bărbatul are permisul de conducere anulat și că este cunoscut cu antecedente penale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Susnumitul a fost reținut pentru 24 ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.