Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

A fost lansată campania “2 pentru OLI!”

Tibi Csik, Dan BabutPreședintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, împreună cu antrenorul echipei, Tiberiu Csik, au lansat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, o campanie intitulată ”2 pentru OLI!”, cu scopul de a aduce mai mulți spectatori la meciurile jucate acasă de către jucătorii galben-albaștri.

Astfel, suporterii care cumpără un abonament cu 60 de lei la meciurile de acasă din acest sezon la Olimpia vor primi și o invitație gratuită valabilă la toate meciurile jucate acasă în acest sezon fotbalistic. Practic, cu această promoție, un bilet la meci costă sub un leu. Abonamentele vor fi puse la dispoziția sătmărenilor sâmbătă, la meciul cu UTA Arad, care se va desfășura pe stadionul Olimpia, începând cu ora 11.00.

Am venit cu această idee deoarece pe lângă abonamentele pe care le vindem, să aducem cât mai mulți suporteri la stadion. Cu cât se vând mai multe abonamente, avem și noi siguranța că vor veni mai mulți suporteri la stadion și ne vor fi alături. Așa că lansăm un mesaj, împreună cu jucătorii și cu antrenorii acestui club, să vină toți suporterii să ajute într-un fel sau altul echipa. Noi ne-am stabilit un target de 1.000 de abonamente pe care încercăm să le vindem la toate societățile din oraș și la toate persoanele fizice”, a afirmat Dan Băbuț.

La rândul său, antrenorul Tiberiu Csik a declarat că îi așteaptă pe suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion și să îi încurajeze pe jucători, deoarece aceștia au demonstrat încă din primul meci că luptă pentru echipă.

 Cu privire la meciul de sâmbătă, în care jucătorii galben-albaștri îi va întâlni pe teren propriu pe cei de la UTA Arad, antrenorul a spus că ”ne pregătim foarte serios ca pentru toate meciurile și suntem foarte optimiști că o să rămână cele trei puncte la Satu Mare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.