Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Hoți prinși de polițiști

hoti_retinutiÎn data de 22.09.2015, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare, l-au identificat pe numitul S. Vasile, de 30 ani, din Turulung, stabilind că este autorul furtului din locuință din municipiul Satu Mare. Susnumitul , în noaptea de 08/09.08.2015, a pătruns în locuința de unde a sustras acte, bani și un telefon mobil, faptă rămasă inițial cu autori neidentificați, cauzând un prejudiciu de  2.000 lei, recuperat în proporție de 50%.

Susnumitul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Postului de Poliție comunal Hodod, au identificat autorii furtului comis în seara zilei de 11.09.2015.

Este vorba despre  M. Marian, de 24 ani,  M. Alin, de 18 ani, și C. B., de 14 ani, toti din Cehu-Silvaniei, jud. Sălaj, care în seara zilei de 11.09.2015 au sustras lucernă de pe o parcelă situată în zona „Dorolț” a localității Giurtelecu Hododului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „Furt calificat”.

De asemenea, au fost identificați și prinși K. KASZA, de 40 ani, K. SANDOR, de 30 ani și F. Șandor, de 23 ani, toți trei din comuna Hodod,  care în perioada 07.09.2015 – 20.09.2015, au sustras din  livada unui localnic o cantitate de nuci, cauzând un prejudiciu de 300 lei.

Împotriva acestora se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de furt.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crucișor i-au  depistat pe  Vasile P., de 39 ani și S. Ovidiu de 22 ani, ambii din Poiana Codrului, în timp ce  vindeau cantitatea de 3 mc lemne. Materialul lemnos a fost sustras,  de către aceștia, din rampa de lemne situată pe drumul forestier din localitatea Poiana Codrului, aparținând unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În cauză s-a întocmit dosar  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.