Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Jandarm sătmărean, dublu vicecampion la karate-kumite

IJJJandarmul sătmărean Bogdan Suciu din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil a obţinut locul al II – lea la  individual, dar și pe echipe, la Campionatul de Karate, faza finală pe Ministerul Afacerilor Interne.

In perioada 22-25 septembrie, în municipiul Timișoara, s-a desfăşurat Campionatul de Karate – faza finală pe minister.

Din lotul Jandarmeriei Române, a făcut parte şi jandarmul sătmărean, plt.maj. Bogdan Suciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, fiind selecţionat să participe la această competiţie, ca urmare a obţinerii unor rezultate meritorii la diferite competiţii de karate.

In urma desfăşurării competiţiei, plt. maj. Bogdan Suciu s-a clasat pe locul II la  proba  kumite-individual,  categoria -67 kg.

Jandarmul sătmărean a fost selecționat să facă parte din echipa de kumite  a Jandarmeriei Române, unde rezultatul obţinut de luptătorul sătmărean, alături de rezultatele obţinute de către ceilalţi luptători au clasat echipa Inspectoratului General al Jandarmeriei Române pe treapta a II-a a podiumului.

Jandarmul sătmărean se antrenează la Clubul Sportiv KARATE DO B.F.K.S. și la Clubul Sportiv Dani San Zalău fiind coordonat de către antrenorul Dărăban Gheorghe și  de sensei Chiș Dan.

Inspectoral șef al Jandarmeiei Sătmărene, domnul colonel Vasile BOCEA  l-a felicitat  pe Bogdan Suciu, dorindu-i mult succes în continuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.