Ultima actualizare: azi, 14:14

Sport

Jucătorii Olimpiei au îmbrăcat echipamente noi

prezentare echipament Olimpia (43)Noul echipament pentru sezonul 2015-2016 al jucătorilor de la Olimpia Satu Mare a fost prezentat astăzi pe stadion. Jucătorii au îmbrăcat un echipament alb cu dungi galbene și albastre.

Echipa Olimpia Satu Mare va juca mâine, primul meci acasă din noul sezon fotbalistic, cu echipamente noi. Acestea au fost prezentate în cadul unei conferințe de presă, susținută pe terenul stadionului Olimpia. Noul echipament cu care jucătorii vor juca acasă este de culoare albă cu dungi galbene și albastre și completat de jambiere de culoarea albastră iar cel din deplasare, albastru cu dungi galbene.

Echipamentul este produs în continuare de firma GIVOVA, pe tricourile galben albaștrilor, pe partea din față este imprimat Consiliul Județean iar pe spatele tricoului Consiliul Local.

În ceea ce privește meciul de mâine, în care jucătorii Olimpiei îi va întâlni pe teren propriu pe jucătorii de la FC Bihor, antrenorul echipei, Tiberiu Csik, a declarat că ”băieții vor da totul și o să câștigăm”.

La fel de optimist este și președintele clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț.

După un succes pe care l-au avut jucătorii în primul meci, vine al doilea meci care este mai greu de gestionat, după un asemenea succes. Toată lumea o să aibă așteptări de la ei și cu siguranță emoțiile și concentrarea va fi puțin mai grea. Vine FC Bihor, nu FC Steaua și suntem siguri că vom avea succes iar băieții vor munci la fel ca și la meciul cu Reșița”, a spus Dan Băbuț.

 

Un comentariu

  1. Igor Răspunde

    Dar de cumparat pe cand? Nu poti cumpara un tricou cu Olimpia de ani buni?
    Se aude pana la birouri sau sa urlu mai tare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.