Mircea Govor anunţă că Guvernul a alocat 41 milioane lei judeţului Satu Mare

10 septembrie 2015 | 4 comentarii

Mircea Govor (2)Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că Guvernul a alocat 41 de milioane de lei pentru unele proiecte din  judeţul Satu Mare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Fiind o conferinţă la sediul PSD, Mircea Govor nu a dat prea multe detalii, spunând că săptămâna viitoare se va anunţa la Consiliul Judeţean proiectele pentru care au fost alocaţi banii.

Pentru judeţul Satu Mare au venit 41 de milioane de lei, ceea ce înseamnă 9 milioane de euro pentru lucruri prin PNDL, pentru comune, pentru infrastructura din judeţ. Săptămâna viitoare o să anunţăm şi public de la Consiliul Judeţean împărţirea acestor bani şi toate localităţile din judeţul nostru vor avea o parte de sumă foarte importantă pentru dezvoltarea infrastructurii în comunele din care fac parte şi bineînţeles municipiul Satu Mare“, a declarat Govor.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Marius spune:

  Iar bani pt drumuri, asta numa bani sa se faca drumuri stie sa aduca?? Inteleg ca foamea e mare si trebuie bani la Tehnic Asist, la 3T etc, sa isi ia comisioanele, insa mai afceti si alte investitii…si incepeti cu municipiul Satu Mare. Dar imi zice mie cineva Govor e sau nu agent acoperit ca asa se zice ca de aia tot scapa el, la cate ilegalitati a facut omu…

  • Ioan Săbăduş spune:

   Nu va mai inteleg. Chiar conteaza cine iti da bucata aia de paine cand iti este foame ? Ar trebui sa ne bucuram ca intra asa sume mari in judetul nostru, nu sa ne mai intreb cine profita de ei. Haideti sa nu mai fim rautaciosi si sa vedem finalitatea lucrurilor.

 2. Sătmărean spune:

  Despre centura municipiului Satu Mare nu mai spuneți nimic? Ați renunțat la acest proiect sau îl lăsați pe Ovidiu Silaghi, fostul dumneavoastra coleg, transfug din PNL în PSD, apoi în inexistentul ALDE, specialist în centuri, să facă anunțul, după întoarcerea în PNL, cu concursul conducerii centrale, aripa pedelistă.

 3. florica spune:

  ALOO….DNA,, CIT NE MAI LASATI SA VEDEM FATA ACESTUI INFRACTOR LIBER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest