Ultima actualizare: azi, 11:56

Sport

Ovidiu Domide şi Daniel Nistor, locul 2 la Transcarpatic Rally, după o cursă cu peripeţii

Rally Raid, Ovidiu Domide (1)Pilotul sătmărean Ovidiu Domide şi copilotul său Daniel Nistor au reuşit să se claseze pe locul secund la Transcarpatic Rally Raid, după o cursă plină cu peripeţii. Au lovit o bucată de beton care a avariat serios maşina pe care o conduceau, dar datorită mecanicilor au reuşit să termine raliul.

Cursa Transcarpatic, cea mai importantă etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid, s-a desfăşurat în perioada 22-26 septembrie. Startul s-a dat marţi, 22 septembrie, din inima Braşovului iar punctul de finish a fost pe malul mării la Mangalia după o cursă plină de peripeţii ce a însumat 1.135 de kilometri.
După ce au parcurs o buclă în jurul Braşovului de 300 de km echipajele au pornit spre Oneşti, au traversat Carpaţii spre Focşani iar ultima probă a fost pe traseul dintre Brăila şi VamaVeche.
Pe parcursul celor 5 zile de competiţie concurenţii şi-au demonstrat abilităţile gonind pe macadam. Dacă la start au fost 18 echipaje doar 10 dintre ele au reuşit să termine cursa.

Printre concurenţi s-a aflat şi vedeta Roxana Ciuhulescu care a participat alături de pilotul Napoca Rally Team, Marco Tempestini, însă cei doi au abandonat cursa în penultima  zi.

Ediţia aniversară TRANSCARPATIC Rally Raid a stabilit următorul clasament la general:
I – echipajul Roberto Camporese şi Alessandro Terranova la bordul unui Mitsubishi Pajero
II -echipajul Dr. Nissan Rally Team format din Ovidiu Domide şi Daniel Nistor care au concurat cu un Nissan Patrol
III – echipajul format de pilotul Mihai Ban şi copilotul Marius Dobrisan cu un automobil Kia Sportage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.