Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Patru bihorence prinse la furat în Tășnad și Carei

furt magazinLa data de 29.09.2015, în jurul  orelor 19.30,  o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm,  a fost  sesizată despre faptul că  două persoane de sex feminin, ar fi sustras bunuri din incinta unui magazin de pe raza localităţii Tăşnad.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că L. Valeria de 22 ani din localitatea Leş, judeţul Bihor şi L. Narcisa  de 18 ani, din localitatea Gepiu, judeţul  Bihor,  au sustras  bunuri de pe raft, fără a le prezenta pentru achitare la  casa de marcat.

Prejudiciul cauzat,  în valoare de 339,15 lei,  a fost recuperat în totalitate şi restituit administratorului magazinului.

Tot  la data de 29.09.2015,  în jurul orelor 21.05, Poliţia municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către agentul de paza a unui magazin din Carei, despre faptul că două persoane de sex feminin ar fi  sustras de pe raft mai multe bunuri cosmetice şi alimentare. La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm , care le-au identificat pe L. Aurica, de 42 ani, respectiv  pe C. Valeria, de 26 ani, ambele din localitatea  Gepiu, judeţul  Bihor, care au trecut de casa de marcat fără a achita produsele. Prejudiciul  în valoare de 780,84 lei, a fost recuperat în întregime şi predat părţii vătămate.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.