Peste 100 de tineri liberali vor să fie consilieri locali sau județeni

8 septembrie 2015 | 9 comentarii

Victor CerneaPeste o sută de tineri liberali s-au înscris în cursa electorală din interiorul PNL Satu Mare pentru alegerile locale din anul 2016. Aceștia vor funcțiile de consilieri locali și județeni. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către copreședintele Organizației de Tineret a PNL Satu Mare, Victor Cernea.

S-a închis perioada înscrierilor pe listele de candidaturi. Avem peste o sută de tineri care s-au înscris pe acele liste, fie pe listele consiliilor locale, fie pe lista Consiliului Județean. Noi credem în continuare și nu numai organizația de tineret, cât și PNL crede, că implicarea tinerilor și sprijinirea lor este un lucru foarte important și este cea mai bună investiție în viitorul acestui oraș”, a declarat Victor Cernea.

Mai mult, acesta a precizat că tinerii liberali se pregătesc pentru o viață politică și vor să se implice în administrația publică sătmăreană.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Glume! PDL-ul a luat bani pentru functii, iar voi faceti competitii interne. Terminati cu jocul de glezna si ocupati-va de treburi serioase!

 2. satmarean spune:

  Da vreo meserie au sutele alea de tineri care se inghesuie in politica?

 3. Pedelist spune:

  Implicarea și sprijinirea pot fi o investiție? Asta e o frază absolut idioată! Dar nu mă mir când văd fața tânărului ăsta bolnav! Vai de capul vostru! Ăsta e viitorul liberal? Mi-e rău!

 4. Sătmărean spune:

  Nu realizati ca va faceti de ras cu asemenea iesiri publice? Sunteti jalnici!

 5. Dan spune:

  Declaratie penibila.

 6. gigi spune:

  si marmota invelea ciocolata!

 7. Ion spune:

  Noi cu cat suntem mai multi, cu atat suntem mai culti – asta va fi lozinca de campanie a pedeleilor :)))

 8. Sătmărean spune:

  Initiativele voastre sunt de hilare. In loc sa puneti accentul pe calitate,il puneti pe cantitate. Mai mult, se pare ca habar nu aveti care e menirea unui consilier.

 9. satmarean spune:

  Nu ne scapati de Ponta? Ati adunat semnaturi degeaba pentru demiterea lui Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest