Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Pompierii careieni s-au clasat pe locul I și II la Concursul de Pescuit

DSC_9590Cea de-a IV-a ediție a Concursului de Pescuit, organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare, a avut loc în perioada 4-5 septembrie 2015, la Ferma Piscicolă Adrian. Pompierii din cadrul Secției ISU Carei au urcat renumele instituției pe locul I și II.

La concurs au participat 29 echipe, dintre care trei au fost câștigătoare. Rezultatele obţinute de competitori s-au concretizat în următorul clasament:   

Locul I – Mudure  Romulus  – ISU Carei

             – Mureşan Ionuţ – ISU Carei

Locul II – Kovacs Ştefan – ISU Carei

              – Sabău Arnold – ISU Carei

Locul III – Vlad Adrian Zah – ISU Maramureş

                – Nemeş Adrian – ISU Maramureş

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, la care au fost prezenţi atât reprezentanţi ai Instituţiilor Judeşului Satu Mare, cât şi inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, col. Dan Gheorghe, care le-au  înmânat diplomele şi premiile învingătorilor.

Conducerea şi cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“Someş” al Judeţului Satu Mare le mulţumesc tuturor concurenţilor pentru participare, adresându-le pe această cale felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând dorind să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au finanţat premiile şi recepţia acestei competiţii. 

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Pompierilor, zi ce se va sărbători în data de 13 septembrie.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.