Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Sătmareanul Mihai Huzău – lider al tinerilor oameni de afaceri liberali

Screen Shot 2015-09-06 at 19.52.32În cadrul școlii politice de vară a Tineretului Național Liberal, sătmăreanul Mihai Huzău a fost numit co-presedinte al “Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali” (COATL).

COATL este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit, care funcţionează conform statutului Partidului Naţional Liberal. Este o iniţiativă a tinerilor liberali, însă se adresează tuturor tinerilor antreprenori, indiferent dacă au o culoare politică sau nu. Misiunea acestei organizații nu ţine cont de apartenenţa partidică, ci urmăreşte crearea de relaţii de colaborare, prietenie, ajutorare între cei care sunt (şi vor deveni) membri ai COATL, din toate zonele ţării.

Direcțiile care vor fi abordate prin acest departament sunt următoarele:

• accesul tinerilor antreprenori la informații

• creearea de facilități financiare, adică accesul tinerilor la fonduri sau alte modalități de obținere a finanțării pentru start-up sau dezvoltarea unei companii.

• crearea unui mediu propice unui tânăr antreprenor

”Acestea sunt principalele bariere pe care eu ca și tânăr întreprinzător le-am întâmpinat, dar în urma discuțiilor ulterioare pe care le vom avea și cu alți tineri întreprinzători atât din partid cât și din afară vom afla exact care sunt prioritățile acestui segment de tineri”, a declarat Mihai Huzău, prim-vicepreședinte în cadrul Biroului Politic Național TNL.

În perioada 3-6 septembrie a avut loc la Eforie Nord, Școala Politică de Vară TNL. Tema școlii de vară din acest an a fost “Reclădirea României cu tineri politicieni”. Tema a fost aleasă în contextul alegerilor locale ce se vor desfășura anul viitor. Organizația de Tineret a PNL dorește ca pe listele de candidați de anul viitor, să se regăsească tineri competenți, capabili să recâștige încrederea cetățenilor din clasa politică.

Peste 600 de tineri participanți au luat parte la lucrările școlii de vară și la dezbaterile organizate pe urmatoarele subiecte: comunicare și marketing politic, educație, strategii de campanie și legea privind organizarea campaniei electorale.

Pe parcursul celor 3 zile au fost prezenți cei doi co-președinți, doamna Alina Gorghiu și Vasile Blaga precum si lideri ai Partidului Național Liberal printre care: Gheorghe Flutur, Marian Petrache, Andreea Paul, Anca Boagiu, Raluca Turcan, Mihai Voicu, Ionuț Stroe, Valeria Schelean, Florin Alexe, Daniel Buda, Cristi Bușoi, Diana Tusa, Dan Motreanu, Teodor Atanasiu, Marius Rogin și o delegaţie a tinerilor liberali din Republica Moldova, condusă de Mihaela Spătar, deputat și prim-vicepresedinte TLDM.

Sursa: Secretariatul Tehnic Judeţean al PNL Satu Mare

Un comentariu

  1. Oli Răspunde

    Mai corect era liderul tinerilor cu mama om de afaceri :)))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.