Tricomoniaza

6 septembrie 2015 | 0 comentarii

totul despre sexEste o infectie cauzata de un organism unicelular numit Trichomonas, avand simptome  teribile. Incubatia dureaza intre o saptamana si patru, desi unii cercetatori sustin ca femeile pot fi purtatoare ale germenului ani de zile inainte de a avea vreun simptom. De obicei se transmite prin act sexual genital.

Daca esti femeie cu siguranta iti vei da seama ca ai, pentru ca apare o scurgere vaginala galben verzuie, uneori spumoasa cu miros revoltator. Majoritatea barbatilor nu au simptome, desi unii observa o usoara scurgere si urineaza mai des.

Pentru diagnosticare se face frotiu si se analizeaza, daca rezultatul este pozitiv, se administreaza antibiotice, fie o singura doza puternica, fie in mai multe doze timp de o saptamana.

            Se vindeca, si daca nu te reinfectezi, nu va recidiva. Un bun remediu facut in casa inainte de a merge la doctor, este sa inmoi un tampon intravaginal in urmatorul amestec, 2 linguri de otet alb, o picatura de sampon pentru copii si o jumatate de litru de apa calda. Introdu tamponul si lasa-l pana la patru ore. Nu face asta imediat inainte de a merge la doctor, pentru ca poate modifica rezultatele analizei.

Se trasmite prin sex genital, trebuie sa va tratati amandoi partenerii.

 

 Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!

Dr. Sorin Nichita
sonichita2000@yahoo.com

 

Etichete: , , ,

Categorie: Totul despre sex

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest