Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Unul din tinerii acuzați că au violat fata de 14 ani vrea în libertate

Sarkozi Francisc Florin, violator, Vama (13)Sarkozi Francisc Florin, unul dintre cei trei indivizi acuzat că a violat-o pe tânăra de doar 14 ani în localitatea Vama, a fost ridicat din arest și prezentat astăzi la Judecătoria Satu Mare, după ce acesta a contestat mandatul de arestare.

În data de 11 august, Sarkozi Francisc împreună cu alți doi indivizi au contactat-o pe minoră, au urcat-o în maşină şi au dus-o în localitatea Vama, ajungând într-un loc denumit Puturoasa. Potrivit procurorilor, persoanei vătămate i s-a cerut să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure.

Sub ameninţarea acestor cuvinte, persoana vătămată a întreţinut raporturi sexuale orale cu cei trei inculpaţi, Mihăiţă Sebastian Cseh, Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc, după aceea au adus-o în municipiul Satu Mare, lăsând-o într-o staţie de taxi.

Ajunsă acasă, la o oră târzie, fata a fost luată la întrebări de către părinți, moment în care aceasta le-a povestit cele întâmplate. Mama tinerei s-a prezentat la Inspectoratul Județean de Poliție, depunând o plângere. În data de 13 și 14 august polițiștii i-au depistat pe cei trei inculpați și i-au încarcerat în arestul IPJ.

Potrivit unor surse, inculpații ar fi recunoscut că au întreținut acte sexuale cu minora, dar spun că nu au violat-o. Acum, inculpații cercetați pentru viol, vor în libertate. Urmează ca instanța să decidă dacă va modifica mandatul de arestare cu controlul judiciar.

Sarkozi Francisc Florin, violator, Vama (9)

3 comentarii

  1. Nemeth Răspunde

    Cate 10 ani
    Macar o sa invete minte si altii…

  2. gigi Răspunde

    Inchisoare pe viata pt nemernicii astia ca de mici se ocupa cu prostii,.mai incolo o sa fie in stare sa ti dea in cap pe strada pt 100 lei.

  3. Dan.C Răspunde

    Citeam undeva ca violatorii provin din familii dezorganizate ,eu cred ca provin dintr-o SOCIETATE DEZORGANIZATA in care,fiecare face cam ce doreste.Am scris si voi mai scrie,pana cand cineva in tara aceasta,cu mintea la purtator,va intelege ca LEGILE TREBUIE FACUTE PENTRU VICTIME ,nu pentru INFRACTORI.Indivizii porniti pe rele,nu au frica de sistemul acesta TICALOSIT ,deoarece stiu ca procurorii ii lasa liberi,ca judecatorii sunt plictisiti si-i condamna cu suspendare,etc,etc.Oare cu ce a gresit acest popor, de este batut de D-zeu de secole ?Oare sa fie ADN-ul de ,,mamaliga” asa cum comenteaza lumea ?Sau e de o comoditate proverbiala(asta asa ca sa vorbesc frumos)incat zicala,,mai rau sa nu fie”este insusi etalonul dupa care se ghideaza romanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.