Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Zeci de absolvenți de la Eminescu s-au reîntâlnit după 50 de ani

intalnire 50 de ani, Colegiul Mihai Eminescu (35)Absolvenții promoției 1965 de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Satu Mare și-au dat astăzi întâlnire, la 50 de ani de la terminarea școlii. Emoție, bucurie și melancolie sunt doar câteva din trăirile foștilor absolvenți care s-au reîntâlnit după 50 de ani.

La întâlnirea aniversară care a avut loc în fața bustului poetului Mihai Eminescu au fost prezenți peste 60 de absolvenți ai promoției din urmă cu 50 de ani. Aceștia au depănat amintiri din perioada când frecventau liceul.

Azi aniversăm 50 de ani de la terminarea cursurilor la acest prestigios liceu din Nord-Vestul României. Vă salut cu respect domnilor profesori, vă salut, cu drag, colegi. Această promoție azi, aici, după 50 de ani de la absolvire, s-a mai întâlnit de cel puțin 20 de ori, ceea ce este un semn că prietenia și colegialitatea se păstrează și astăzi. Nu în ultimul rând vreau să vă spun că odată cu noi, acum 50 de ani la acest liceu, au mai terminat și alți colegi, care se numeau secția maghiară, cu această ocazie vreau să îi salut și pe ei, pentru că oricum undeva vor sărbători și ei acești 50 de ani”, a declarat un fost absolvent.

Pentru ca această festivitate să rămână în amintirea lor pentru tot restul vieții, tinerii elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu le-au oferit un scurt moment artistic. După care, absolvenții au făcut poze de grup, fiind prezente cinci clase din promoția 1965.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.