Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Accident la Halmeu. Un șofer în stare gravă la spital

accident rutierLa data de 29 octombrie 2015,  în jurul orei 21,30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulaţie,  produs pe raza localităţii Halmeu, din judeţul Satu Mare.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că,  Istvan O. conducând  autoturismul marca Volkswagen, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Opel, condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 47 de ani.

 În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului Opel, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul victimei rezultatul a fost negativ, iar în cazul lui Istvan O. a indicat o concentraţie de 1,23g/l alcool pur în aerul expirat, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.