Ultima actualizare: ieri, 21:48

Sport

Adrian Pop a câștigat Cupa României la spadă individual

Adrian PopScrimerul de la CSM Satu Mare, Adrian Pop, a câștigat azi, 2 octombrie, Cupa României la spadă seniori individual. Competiția se desfășoară în aceste zile în Sala „Flămânda” din Complexul Sportiv „Tomis” din Constanța.

De fapt spadasinul sătmărean a câștigat trofeul pentru al doilea an la rând.

În acest an, Adrian Pop a câștigat titlul național la echipe, medalia de argint la naționale, la individual, și Cupa României la individual. Sâmbătă, 3 octombrie, Adrian Pop va lupta pentru Cupa României pe echipe cu CSM Satu Mare.

Soția acestuia, Simona Pop și-a adjudecat Cupa României miercuri, 30 septembrie. „E cel mai important lucru pentru noi. E un sentiment superb să câștigăm amândoi, în același an, aceeași competiție. Am avut câteva tentative până acum, toate eșuate, dar într-un final ne-am sincronizat”, spune Adrian Pop. Reușita soților Adrian și Simona Pop este o premieră pentru scrima românească. 

Parcursul lui Adrian Pop (CSM Satu Mare) spre a doua Cupă a României consecutivă a fost următorul: tabloul de 64: liber; tabloul de 32: 15-6 cu Mihai Bigea (LPS Craiova); tabloul de 16: 15-10 cu Mihail Oprea (LPS Craiova); tabloul de 8: 15-4 cu Bertalan Arkoși (CSM Satu Mare); semifinale: 4-3 cu Otto Tardi (CSU TârguMureș); finala mare: 12-7 cu Alexandru Nyisztor Csaki (CSU TârguMureș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.