Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

AJOFM: Locuri de muncă în Germania – 12,80 euro brut/oră

images (1)Eures România dispune de 85 posturi pentru muncitorii calificați care doresc să lucreze în Germania. Compania germană Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: operatori stivuitor ( 15 posturi), comisionar ( 15 posturi), hamal ( 10 posturi), muncitor în metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto ( 5 posturi), sudor MIG-MAG ( 5 posturi), mecanic instalații ( 5 posturi), operator CNC ( 3 posturi), instalator/montator instalații de gaz (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastic și a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav-vopsitor (2 posturi).

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiența în domeniu, permis de conducere categoria B, precum și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul oferit este de 8,80-12,80 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată.

Persoanele cu domiciliul în județul Satu Mare, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237 pentru a fi înregistrați în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecția de la Sighișoara din luna octombrie.

Înregistrarea în baza de date se realizează în baza următoarelor documente:

–              Cerere tip (se complectează la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă);

–              Copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

–              C.V. model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);

–              Cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–              Adeverința de la medicul de familie, cu mențiunea clinic sănătos/apt de muncă.

Sursa: AJOFM Satu Mare

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.