Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Bărbat din Certeze, transportat de urgență cu elicopterul la Cluj, după ce și-a tăiat gâtul (Foto)

elicopter SMURD, pacient Spitalul Judetean (107)Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea Certeze a fost transportat astăzi cu elicopterul SMURD la Clinica ORL din Cluj, după ce și-a secționat venele de la nivelul gâtului cu un cuțit. Acesta se zbate între viață și moarte.

Cazul a fost preluat de SMURD Negrești Oaș și predat în localitatea Livada echipajului SMURD din Satu Mare. Pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Medicii de la SMURD au făcut tot posibilul pentru a-l menține în viață.

Ajuns la spital, starea pacientului s-a agravat foarte tare, pierzând și foarte mult sânge. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe l-au imobilizat și i-au acordat primul ajutor, solicitând totodată și un elicopter SMURD.

În această dimineață la UPU Satu Mare a ajuns un bărbat în vârstă de 55 de ani, cu plagă tăiată la nivelul gâtului cu secțiuni de laringe și trahee. Pacientul este în stare gravă, cu hemoragie. S-a solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta la Clinica ORL din Cluj”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPU Satu Mare Constantin Demian.

Elicopterul SMURD a ajuns în jurul orei 12:00 în curtea Spitalului Județean Satu Mare. Echipajele de medici au preluat pacientul, l-au imobilizat și l-au transportat la Cluj.

Motivele pentru care bărbatul a vrut să se sinucidă încă nu se cunosc, dar potrivit unor informații acesta ar suferi de o boală psihică.

Vom reveni cu detalii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.