Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Biciclistă accidentată grav în Carei. Șoferul a fugi de la fața locului

biciclist accidentat,Poliţiştii careieni au fost sesizaţi ieri dimineaţă, în jurul orei 07.15, despre faptul că, la Spitalul Municipal Carei, se află o persoană de sex feminin care ar fi fost victima unui accident de circulaţie.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, o femeie în vârstă de 53 de ani, circula cu bicicleta pe strada Iuliu Maniu din Carei iar la intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918, a fost accidentată de un autovehicul, pe fondul neacordării priorităţii de trecere.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a biciclistei, care a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor. Oamenii legii au demarat imediat activităţile pentru identificarea acestuia, fiind depistat, în foarte scurt timp, în persoana numitului Tibor K., din judeţul Bihor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, atât lui cât şi biciclistei i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Sursa: IPJ Satu Mare 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.