Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Boschetari peste tot. Autoritățile sătmărene iau măsuri

Ioan PrecupȘeful Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, a anunțat astăzi în cadrul ședinței Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, că foarte multe persoane nevoiașe din comunele din județ și-au improvizat locuințe pe malul Someșului și mai mult iau cu asalt în fiecare dimineață containerele locatarilor din oraș.

Ne confruntăm cu foarte multe persoane care provin din localitățile din județul Satu Mare, respectiv Medieș, Apa, Odoreu, Culciu, Păulești, Vetiș, Lazuri, Dorolț. Majoritatea din aceste persoane vin dimineața și controlează containerele și crează disconfort cetățenilor. Mai sunt o parte dintre aceștia care și-au construit case improvizate pe malul Someșului sau în altă parte, unde stau de-a lungul timpului, cu copii, cu adulți”, a spus Ioan Precup.

Prin urmare, Poliția Locală împreună cu reprezentanții Primăriei Satu Mare și-au unit forțele și au desfășurat acțiuni pentru a identifica aceste persoane.

Noi am demarat în urmă cu o lună de zile o acțiune pe malul Someșului. Am identificat aceste persoane iar reprezentanții Primăriei au fost somați să dărâme acele improvizații. Urmează să se respecte termenul care s-a dat pentru demolare. Dacă nu, se va da o dispoziţie a primarului prin care se vor demola acele construcţii”, a afirmat șeful Poliției Locale.

În cadrul ședinței, subprefectul Altffater Tamas a anunțat că termenul de demolare a locuințelor improvizate a fost dat până la data de astăzi și că ar trebui să se ia măsuri.  

4 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    Corect se scrie l liniutza au 🙂 🙂 🙂

  2. Sigur e bine ??? Răspunde

    Cred ca ,,jurnalistii,, de la PortalSm au doar ,,scoala profesionala,, in jurnalism,adica ,,niet bacalaureat,,!…Corect: ,,Autoritatile satmarene iau(adica verbul a lua)masuri,, !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.