Ultima actualizare: ieri, 21:40

Publicitate

Bune practici GAL Zona Sătmarului: comuna Păuleşti

Clădirea administrativă a primăriei comunei Păuleşti necesita o reabilitare din punct de vedere termic, prezenta o faţadă cu tencuiala, respectiv cărămida desfăcută pe alocuri. Activitatea primăriei se desfăşura în condiţii improprii, cu grupuri sanitare grav afectate, pardoseală cu denivelări şi zugrăveli şi vopsitorii scorojite. În ultimii ani starea de degradare a imobilului s-a accentuat necesitând cheltuieli ridicate cu întreţinerea şi repararea imobilului.

Prin implementarea proiectului la GAL ZonaSatmarului, clădirea primăriei a fost reabilitată, structura de rezistenţă a clădirii a fost consolidată, s-a igienizat din toate punctele de vedere, iar finisajele interioare şi exterioare crează un mediu propice desfăşurării activităţii adiministrative.

Prin al doilea proiect implementat de comuna Păuleşti s-au dotat toate căminele culturale ale comunei cu 500 de scaune şi instalaţie de sonorizare mobila. În cele 6 localităţi ale comunei Păuleşti au loc periodic o serie de evenimente culturale, fapt pentru care prin proiectul implementat acţiunile pot avea loc în condiţii optime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.