Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Cei patru proxeneți de pe Horea 6, aduși în fața instanței

bărbat decedat Horea (2)În urma perchezițiilor de pe strada Horea nr. 6, patru proxeneți au fost aduși astăzi la Parchet pentru audieri. Iosif Bogdan, Gheorghe Horvath, Paul Varga și Vasile Egresi vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Pe lângă acuzațiile de proxenetism, cei patru mai sunt acuzați de trafic de etno-botanice.

Pentru prinderea celor patru inculpați, procurorii au documentat acest caz din februarie 2015, cu probe concrete că aceștia coordonau o rețea de prostituție din centrul orașului Satu Mare.

Reamintim că  polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în colaborare cu polițiști de investigații criminale din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști și cu aportul informativ al D.I.P.I. au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Satu Mare la persoane suspecte pentru săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism, punând totodată în executare 6 mandate de aducere.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate au fost ridicate telefoane mobile, aparatură electronică și înscrisuri. În urma cercetărilor s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru o durată de 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism, față de 4 persoane, respectiv Egresi Vasile de 30 ani, Varga Paul, de 59 ani, Horvath Gheorghe, de 50 ani  și Bogdan Iosif, de 39 ani,  toți din Satu Mare  și cunoscuți cu antecedente penale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.