Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Helmuth Duckadam : ”Am apărat și eu de câteva ori pe Stadionul Olimpia”

helmut duckadam (57)Jucătorii de la Olimpia Satu Mare l-au întâlnit astăzi la stadion pe “Eroul Stelei de la Sevilla” Helmuth Duckadam. Președintele de imagine al FC Steaua București a ajuns astăzi la Satu Mare, ocazie cu care a vizitat Stadionul Olimpia, întâlnindu-i totodată și pe jucătorii sătmăreni.

Ne face o mare onoare să îl avem printre noi pe marele portar al Stelei, domnul Helmuth Duckadam. Cred că este cea mai importantă vizită pe care am avut-o la stadionul nostru, cel mai mare nume din fotbalul românesc și cel mai cunocut. Este o onoare să-l avem aici printre noi”, a declarat președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț.

După ce a efectuat vizita pe stadion și le-a oferit jucătorilor poze cu autograful lui, Helmuth Ducakadam a fost invitat la o conferință cu presa sătmăreană.

În cadrul condeferinței, acesta s-a arătat foarte încântat de faptul că a avut ocazia să viziteze stadionul pe care, cu mulți ani în urmă, a apărat pentru echipa UTA Arad.

Mă bucur că am revenit la Satu Mare, invitația a fost făcută de foarte mult timp iar acum am avut ocazia. Mă bucur că am revăzut stadionul care din câte am înțeles, se va moderniza, am apărat și eu de câteva ori pe acest stadion la echipa UTA Arad. Sper să reușiți cât mai repede să modernizați acest stadion, multă baftă echipei, să vă clasificați în play off și să continuați ceea ce ați început. Se știe că sportul românesc trece printr-o perioadă nefastă și atunci orice efort în orice domeniu și mai ales pentru noi care am făcut fotbal, că e bine să avem oameni ca dumneavoastră care să continue activitatea și să o facă bine”, a spus Helmuth Duckadam.

De asemenea, acesta a anunțat că politica Clubului Steaua s-a schimbat iar echipa are nevoie de jucători tineri și de perspectivă, jucători care ar putea fi de la Olimpia.

”Politica Stelei se schimbă sau s-a schimbat, ceea ce este un lucru foarte bun. Am început să aducem jucători tineri de perspectivă și de ce nu ar fi și de la Olimpia Satu Mare, având în vedere că aveți jucători tineri la Loturile Naționale”, a mai declarat Duckadam.

Helmuth Duckadam a fost invitat la Satu Mare de un om de afaceri sătmărean pentru o posibilă colaborare.

 

Un comentariu

  1. gigi Răspunde

    poate nu au fost nume mari pe stadionul olimpia de cand esti tu babut in conducerea olimpiei fiindca esti un nimeni si nu te cunoaste nimeni, dar asta nu inseamna ca nu au mai fost persoane cu nume sonore pe stadionul asta: CORNEL DINU, LUCESCU, DANCIULESCU, REDNIC, DANUT LUPU, SUMUDICA, LUPESCU, VLADOIU, mai vrei babut?? tu habar n ai nici de fotbal, dar nici de administrarea orasului care arata ca dupa razboiul din Kosovo.
    Si ala din stanga lui Duckadam macar din respect isi putea da jos sapca aia de comunist jos sau i era frica sa nu i se vada prostimea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.