Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Ministrul Dușa a adus ștafeta Invictus la Satu Mare (FOTO)

stafeta incictus satu mare (18)Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a adus astăzi la Satu Mare drapelul României, alergând alături de militarii grupului Invictus România, în penultima etapă a „Ștafetei Veteranilor”

Ministrul fost fost întâmpinat de conducerea judeţului, şefii instituţiilor deconcentrate şi o serie de cadre militare. El a predat drapelul preşedintelui Asociaţiei Veteranilor de Război Satu Mare, Nicolae Codreanu şi primarului Dorel Coica.

Atât ministrul Duşa cât şi primarul Coica au subliniat, în cuvântările lor, respectul pe care îl merită cei care au trecut prin război şi cei care s-au jertfit pentru ca România să-şi păstreze graniţele de astăzi.

Primarul Dorel Coica a înmânat veteranului Nicolae Codrean și reprezentantului „Ștafetei Veteranilor” câte o plachetă din partea autorității locale.

Manifestările au continuat cu intonarea Imnului de Stat și înălțarea Drapelului lângă monumentul Eroilor.

Manifestările dedicate „Zilei Armatei Române” vor continua duminică, 25 octombrie, începând cu ora 09.00, când vor avea loc depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Satu Mare iar de la 12:30 la Carei va avea loc o ceremonie religioasă și defilare militară.

Un comentariu

  1. Mihnea Răspunde

    Dusa a alergat la stafeta? Si eu care credeam ca a el a venit cu avionul vineri seara, binemersi, ca la ce coloana ofociala a iesit din aeroport trebuie ca a fost un mahar mare… . Ce n-am inteles insa, …de ce antemergatorul de la Rutiera era in coada coloanei…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.