Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

O femeie fără permis a lovit o tânără şi a fugit

accident Satu Mare

accident

         La data de 02 octombrie a.c.,ora 02.15, poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Lazuri, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

       La faţa locului, oamenii legii au stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism,  a accidentat uşor,  o tânără, în vârstă de 21 de ani, care, în calitate de pieton se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă şi fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, după care acesta a  părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiştilor.

      Poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru identificarea persoanei care a condus autoturismul, iar în urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că: Victoria B., a condus autoturismul marca Ford, care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu  eliberate de autorităţile germane şi a căror valabilitate era expirată din luna iunie a acestui an. De asemenea s-a stabilit faptul că, femeia nu poseda permis de conducere.

      În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.