Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Peste 300 de copii la Ziua sportului pentru persoane cu dizabilități

Ziua sportului pentru persoanele cu dizabilitati (27)Peste 300 de persoane cu dizabilități și probleme sociale au participat astăzi la competițiile sportive desfășurate la Complexul Sportiv din Micro 17. Evenimentul a fost organizat cu ocazia sărbătoriri celei de-a V-a ediție a Zilei sportului pentru persoanele cu dizabilități.

Am pregătit astăzi câteva evenimente sportive. Vrem pe cele patru terenuri amenajate să se desfășore jocuri specifice terenurilor respective, fotbal, tenis, baschet și volei. Copiii sunt de la Fundația Caritas, de la Centrul de Incluziune Socială și copii cu probleme de integrare socială de la Protecția Copilului. La sfârșitul competițiilor le vom oferi și o masă caldă și vom oferi și câteva premii”, a declarat organizatorul evenimentului, Adrian Pricop.

La eveniment a participat și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef. Acesta s-a alăturat grupurilor de copii cu dizabilități încă de la începutul copetițiilor și mai mult, le-a făcut și o demonstrație de tenis.

Acțiunea a fost organizată de Consiliul Județean Satu Mare și Clubul Sportiv ADEP.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.