Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Prefectul roagă angajaţii MAI şi MApN să doneze sânge

SAMSUNG CSCPrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 28 octombrie 2015, cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv cu şefa Centrului de Transfuzii Sangvine Satu Mare, dr. Doiniţa Crişan pentru a discuta cu privire la soluţiile care pot fi implementate într-un timp scurt pentru a diminua criza de sânge. Potrivit celor declarate de reprezentantul Centrului de Transfuzii Sangvine Satu Mare, numărul donatorilor s-a înjumătăţit în ultimele luni, iar cele mai grave probleme se înregistrează la grupa de sânge A2 pozitiv.

Ca urmare a aspectelor semnalate, prefectul adresează angajaţilor MAI şi MapN rugămintea de a se implica în campania de donare de sânge, respectiv în campania de donare de celule stem hematopoietice iniţiate de Ministerul Sănătăţii.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu este încrezător că la acest apel vor răspunde nu doar angajaţii din structurile MAI şi MapN, ci şi cetăţenii care lucrează în alte medii socio-economice din judeţul Satu Mare.

 

Sursa: Prefectura Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.