Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Sătmăreanca Tincuța Fernea la Vocea României. Chirilă și Moga ”s-au bătut” pentru ea! (FOTO)

tincuta fernea vocea romaniei 5Sătmăreanca Tincuța Alexandrina Fernea, în vârstă de 16 ani, este o nouă concurentă care a trecut de etapa ”blind-urilor” concursului Vocea României.

Cu emoții, tânăra sătmăreancă a venit însoțită de părinți, tatăl ei fiind nimeni altul decât fostul inspector șef al poliției sătmărene Vasile Fernea. Tincuța adoră muzica, având doi ani de canto la Palatul Copiilor, șase ani de canto la Școala de Arte și este extrem de talentată la pian.

Piesa ”When I was your man” interpretată de Tincuța pe scena Vocii României a fost cântată  atât cu sensibilitate cât și cu forță, fapt care l-a determinat pe Tudor Chirilă să-i spună Loredanei că ”Poate fi modelată”. Impresionați de interpretarea tinerei sătmărence, Tudor Chirilă și Marius Moga și-au întors scaunele, începând astfel bătălia pentru frumușica Tincuța. Momentul întoarcerii scaunelor a emoționat-o la maxim pe Tincuța Fernea, dar și pe părinții acesteia care erau în culise cu Pavel Bartoș.

După bătălia dintre cei Don Juani ai Vocii României, Tincuța Fernea l-a ales inevitabil pe Tudor Chirilă afirmând sincer: ”Tudor e mai pe stilul meu. Mai nebun”.

Felicitări Tincuța Fernea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.