Ultima actualizare: azi, 21:48

Sport

UPDATE: Adrian Sălăgeanu se întoarce la Olimpia. Reacția antrenorului Csik

Adrian Salageanu, jucator Olimpia (28)

 UPDATE, 10:50 – “Strict profesional, mă bucur că a luat această decizie. Este un câștig pentru noi. Sper că și-a dat seama că e greu fără fotbal. După 30 de ani dedicați fotbalului, era greu să iasă așa. E bine că a pus problemele personale la o parte și vrea să joace. Noi sperăm să îl putem reactiva fizic cât mai repede. Din câte ne-a spus, el s-a mai pregătit individual cum a putut, a făcut alergări și a mers la sala de forță. Cu siguranță talent are și asta poate compensa uneori”, a declarat Tiberiu Csik, antrenorul echipei sătmărene.

Deși părea improbabil ca Adrian Sălăgeanu să poată fi folosit chiar din următoarea partidă, tehnicianul “galben-albaștrilor” s-a declarat optimist în această privință. “Ar putea prinde câteva minute, chiar sâmbătă în partida cu Șoimii Pâncota. De ce nu? Voi lua o decizie, împreună cu staff-ul tehnic, în acest caz”, a mai spus Csik.

Olimpia va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Șoimii Pâncota. După 8 etape disputate în seria a II-a a Ligii B, Olimpia ocupă locul 9 cu 11 puncte, iar Șoimii sunt pe 4 și au 14 puncte. 

Veşti extraordinare în tabăra Olimpiei: Adrian Sălăgeanu revine la echipă. După ce în vară îşi anunţa surprinzător retragerea din fotbal, fostul campion al României cu Oţelul Galaţi, „Sălă” s-a răzgândit şi vrea să revină la echipa sătmăreană. Mijlocaşul de 32 de ani s-a prezentat luni la antrenamentele echipei şi pare decis să-şi ducă la final contractul cu Olimpia. „Am luat o decizie pe care acum o regret. Sper să mă ierte suporterii şi antrenorii, şi să mă înţeleagă. Simt că mai am ceva de oferi fotbalului şi vrea să fac acest lucru la Satu Mare, la Olimpia”, a declarat Sălăgeanu.

Dacă va primi acceptul antrenorului Tiberiu Csik de a reveni la echipă, Sălăgeanu va avea de recuperat pregătirea fizică şi va trebui să facă antrenamente suplimentare pentru a ajunge la aceeaşi formă cu colegii săi. Însă, fără discuţie, acesta ar putea umple cu brio golul din banda stângă a echipei. Salutăm revenirea lui Sălăgeanu la echipă, dacă întradevăr este decis să ajute echipa cu ce ştie el mai bine să facă: centrări de efect şi incursiuni periculoase în banda stângă. Olimpia are nevoie de Adrian Sălăgeanu, dar să nu uităm că el şi-a lăsat colegii la greu, înainte de debutul sezonului. Revenirea lui este un moment delicat, care trebuie gestionat bine de staff-ul „galben-albaştrilor”. 

Un comentariu

  1. gutza, babutza Răspunde

    gata banii de pacanele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.