Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tânăr jefuit și bătut la Carei

barbat jefuitDuminică, în jurul orei 05.00, poliţiştii de la investigaţii criminale careieni au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 19 ani, care reclama faptul că în jurul orei 03.00, în timp ce se deplasa pe bulevardul 25 Octombrie, din municipiul Carei,  judeţul Satu Mare, ar fi fost deposedat prin violenţă de bunurile care le avea asupra sa, de către 3 persoane necunoscute.

Oamenii legii au demarat activităţi de identificare şi prindere a persoanelor bănuite de comiterea faptei sesizate. În cursul zilei de ieri, munca lor a dat roade, iar cele trei persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, fiind vorba despre 3 tineri  de 20, 16  şi respectiv 15 de ani, din localitatea Ciumeşti, judeţul Satu Mare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că Adam K. ar fi fost lovit cu pumnii la nivelul feţei, de către cei 3 tineri, care i-ar fi sustras cu forţa telefonul mobil, marca Huawei şi portmoneul, care conţinea bani şi carduri bancare.

Doi dintre tineri, respectiv cel de 20 şi cel 16 ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunerile legale care se impun în acest caz.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.