Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Trei femei accidentate pe trecerea de pietoni

trecere de pietoniIeri dimineața, 12 octombrie, în  jurul orelor 06:20, pe strada Botizului  în dreptul imobilului cu numărul 18, din municipiul Satu Mare, K. Aurel , 58 ani , din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca VW, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat ușor  o femeie în vârsta de 48 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Tot în cursul dimineții de 12 octombrie, în jurul orelor 07:20, pe strada Careiului la intersecția cu strada Arinului , din Satu Mare, G. Vasile, 62 ani, conducând autobuzul marca BMC, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat grav pe S. Voica de 55 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

De asemenea, în jurul orelor  16:36, pe b-dul Independenței la intersecția cu strada Ion Vidu, din Satu Mare, O. Vasile, 59 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca VW, a accidentat  ușor o femeie în vârstă de 44 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Conducătorii auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Pentru fiecare cauză s-a întocmit dosar penal. 

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.