Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Violențe și bătăi în acest week-end

bataiePoliţiştii  Secţiei Rurale  Satu Mare, au fost sesizaţi telefonic prin  Serviciul Apeluri de Urgenţă 112,  de către M. Ioan de 56 ani, din  Micula,  despre faptul că în data de 23.10.2015,  în jurul orelor 10.00,  ar fi fost agresat fizic.   Din cercetările efectuate,  poliţiştii au  stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi,  reclamantul  a fost lovit cu un obiect dur  în zona capului, de către L. Ioan  din Satu Mare,  în timp ce se afla în zona numită „Tur”,  din apropierea localităţii Micula.  

Persoana vătămată a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea  acordării de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

La data de 24.10.2015, în jurul orelor  19.16, poliţiştii Secţiei Rurale Carei, au fost sesizaţi telefonic prin SNUAU 112, de S. Gheorghe de 60 ani,  despre faptul că ar fi fost agresat fizic. Din verificările efectuate s-a stabilit  faptul că  în timp ce se afla la domiciliul  său,   pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, reclamantului  i-au fost  aplicate  mai multe lovituri cu pumnul,  în zona feţei,   de către un sătmărean  de 46 ani. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se  efectuează cercetări privind comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În data de 24.10.2015, în jurul orelor 19.57, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Căuaş, au fost sesizaţi telefonic prin apel SNUAU 112,  cu privire la  un incident care a avut loc pe raza localităţii Căuaş. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, V.Alexandru  de 55 ani, pe fondul unor neînţelegeri,  ar fi  lovit-o cu un corp dur la nivelul  braţului stâng, pe soţia sa,  de 52 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei pentru investigaţii medicale, nefiind necesară internarea. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţa în familie.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.