Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Weekend Eco- Sportiv Sătmărean în 17-18 octombrie. Zbor cu balon cu aer cald și turnee sportive

descărcareSătmărenii, cu mic, cu mare, au ocazia în acest weekend să zboare cu un balon cu aer cald, care va fi lansat sâmbătă 17 octombrie, începând cu ora 09:00, de pe Stadionul Dinamo. Acțiunea face parte din cadrul evenimentului ”Weekend Eco-Sportiv Sătmărean”, organizat de Direcția de Tineret și Sport Satu Mare, împreună cu Agenția pentru Protecția Mediului.

Mai multe informații despre eveniment dar și despre zborul cu balonul au fost oferite astăzi într-o conferință de presă de către directoarea APM, Elisabeta Bekessy și directorul DTS, Virgil Dragoș.

În weekend-ul ce vine, 17-18 octombrie, sâmbătă și duminică, în Centru de agrement Ștrand și pe baza sportivă a Stadionului Dinamo vor avea loc o serie de activități. Sâmbătă începând cu ora 9:00, acțiunile sportive debutează cu lansarea unui balon cu aer cald, în sprijinul promovării metodelor alternative de transport. După care la ora 10:00, în Centru de agrement se va desfășura un campionat de Minifotbal pentru tineri și un Turneu de Șah iar de la ora 11:00, o demonstrație de Zumba. Duminică, de la ora 12:00 se va organiza o competiție de tenis de masă și de la ora 14:00, un turneu de minifotbal dar de data aceasta între instituții, unde avem confirmarea participării a Consiliului Județean, a Direcției Silvică și APM. Ne dorim să fie vreme bună și un prilej de bucurie pentru toți sătmărenii”, a declarat Virgil Dragoș.

La rândul său, Elisabeta Bekessy, a anunțat că lansarea balonului cu aer cald este o promisiune pe care a făcut-o în ”Săptămâna Mobilității Europene” și care trebuia să fie făcută pe data de 20 septembrie, dar cum vremea nu a fost tocmai favorabilă, balonul va fi lansat sâmbătă, ocazie cu care toți sătmărenii vor putea să urce în acesta.

Sunt așteptați toți sătmărenii, de la mic, la mare, copii cu părinți ca să se bucure câteva ore, mai precis 4 ore de ridicare cu acest balon care va fi ancorat. Copiii se vor putea ridica până la 30 m și vor fi câteva clipe inedite. Ne rugăm ca vremea să țină cu noi. Toate pregătirile sunt făcute ca sâmbătă dimineața să dăm curs acestei inițiative”, a spus directoarea.

conferinta APM si Directia de Sport (7)

În cadrul competițiilor sportive, cei care vor câștiga vor primi diplome, cupe și tricouri. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean și a Asociației Sam Studia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.